Tekoaurinko Trafalgar Squarella

Nyt, kun koulua on taas takana kaksi viikkoa, ovat tehtävät ja artikkelit taas alkaneet syksyllä tuttuun tapaan kasaantua tekemättömiksi ja lukemattomiksi pinoiksi. Asiaa ei auta se, että unirytmini on edelleen jossain Jenkkien ajassa - ja lauantainen aamukolmeen venynyt tanssituokio ei titenkää avittanut sen korjaamista, päin vastoin. Kahteen asti nukkuminen samalla, kun niitä tehtäviä ja artikkeleita haluaisi ruksata pois to do -listaltaan taas on omiaan nostamaan mieleen pieniä itseruoskinnan alkuja. 

Tällaisissa mietteissä tarvoin tänään keskustaan tapaamaan virkeänä kuin peipponen kahdeksan aikaan noussutta poikaystävääni, kun yhtäkkiä tajusin seisovani Trafalgar Squarella ison oranssin pallon valaisemana. Mehua markkinoineen mainostempauksen ideana oli - sen myynninedistämisen lisäksi - viedä lontoolaiset rantalomalle keskellä kaupunkia. Ehkä pallo toimi myös kirkasvalolampun tapaan, koska ainakin itse unohdin hetkeksi kaikki kouluhommat ja keskityin ihan vain hymyilemiseen. :) 


Kommentit

  1. Heippa, löysin blogisi Blogilistan kautta ja itsekin Lontoossa opiskelevana kiinnostuin heti! Tosi kiva blogi! Ja täytyy käydä katsomassa varmaan tuota palloa, ehkä se antaisi itsellekin jotain lisäenergiaa tähän talveen :)

    VastaaPoista
  2. Heiiii! Kiitos paljon, onpa hauskaa! Saako udella, missä unissa itse opiskelet? Ja ehdottomasti kannattaa poiketa, sieltä saa nimittäin vielä kaiken lisäksi herkullista mehua mukaan ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)