Hei taas, San Francisco!


Terveisiä Tyynenmeren rannoilta! Saavuimme muutama päivä sitten taas San Franciscoon. On outoa ajatella, että edellisestä kerrasta on jo kahdeksan kuukautta. Kadut, liikkeet ja maisemat näyttävät kaikki niin tutuilta, että tuntuu, kuin olisimme olleet poissa vain muutaman viikon.

North Beach...F.
Fiilistä vain vahvisti se, että suuntasimme heti ensimmäisenä aamuna kävelylle vanhoille kotikulmillemme North Beachille. Majoitumme tälläkin kertaa Airbnb-asunnolla, mutta vielä lähempänä keskustaa, aivan kaupungin symbolina tunnetun Transamerica Pyramidin juurella. Sijainti on aika lailla täydellinen: parhaat ravintolat ja tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä, ja aamulla ennen töiden aloittamista ehdimme lenkkeillä laiturille 39 moikkaamaan merileijonia.

Näkymä Airbnb-asuntomme rappukäytävästä

Koska kyseessä on työmatka ja olemme kaupungissa vain reilut kymmenen päivää, ei meillä ole sen suurempia turistisuunnitelmia. Olisi kiva käydä paikoissa, joihin emme viimeksi ehtineet. Haluaisin ajella kuuluisilla cable careilla, käydä Presidiossa ihailemassa Andy Golddsworthyn ulkoilmataidetta ja vierailla japanilaisessa teepuutarhassa Golden Gate Parkissa. Olisi ihana päästä purjehtimaan Golden Gate -sillan alta ja ihailla auringonnousua tai -laskua Twin Peaksilta käsin. Jos sää tästä hieman lämpenee, tarkoituksenani olisi myös käydä uimassa Baker Beachilla tai Ocean Beachilla - viisitoista-asteinen vesi ei hirveästi houkuttele, mutta mahdollisuus kastautua Tyynessä valtameressä kyllä.

Tänään aamulla kevyttoppiksessa palellessa uiminen ei tosin ollut ensimmäisenä mielessä..

.
Sää ei tosiaan ole ihan sitä, mitä Kalifornian kesältä ehkä odottaisi. Päivisin lämpömittari kyllä kapuaa 21-23 asteen tuntumaan, mutta aamuisin on aivan älyttömän kylmä! Tiesimme toki, että San Franciscossa kunnon kesä alkaa usein vasta syyskuussa, mutta ihan näin viileisiin aamuihin emme olleet varautuneet. Mukaan pakkaamani kesämekot saattavat siis jäädä aika vähälle käytölle, mutta en aio antaa sen haitata tästä upeasta kaupungista nauttimista.

Lisää postauksia reissusta on tulossa lähipäivinä, mutta vähän reaaliaikaisempana matkamme voi seurata Insta-tililtäni @lizainlondon.

Puuttuuko listalta jotain, mitä meidän pitäisi ehdottomasti ehtiä tällä reissulla tekemään?
Kommentit

 1. Sori etten pysty antamaan suurta inputtia San Franciscon nähtävyyksiin liittyen, mutta oli pakko tulla kommentoimaan että ihanat noi tossut! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, kiitos ihana! 😘
   Ne ON paitsi ihanat myös tosi mukavat. Urheilukengät on kyl ylipäätään nykyisin tosi kivoja!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)