Opi viroa - ilmaiseksi!

Huomio, kaikki kielten ystävät!

Haluatko lisätä CV:si kielen, joka varmasti erottuu joukosta?
Haluatko tuntea olosi kotoisammaksi naapurimaassa vieraillessasi?
Tai kaipaatko vain uuden kielen opettelun mukanaan tuomia haasteita?

Hyviä uutisia!

Viro, yksi kolmesta ihanasta äidinkielestäni ja suomen läheinen sukulaiskieli, odottaa innokkaita oppijoita uudella, EU:n ja Viron opetusministeriön rahoittamalla kielinettisivulla.

Talla hetkella tarjolla on perustason viron kurssi englannin ja venäjän kielellä. Oppiminen on tehty helpoksi ja hauskaksi animaatioiden ja harjoitusten avulla - ja sanoinko jo, että kurssille pääsee tosiaan osallistumaan ihan ilmaiseksi?

Klikkaa itsesi osoitteeseen www.keeleklikk.ee, ruttu! Mida sa veel ootad?

PS. Kerroin poikaystävälleni, että yritän houkutella jengiä opiskelemaan viroa, ja hänen mielestään se oli loistava idea.

 - Viro on hauskin kieli mitä sä puhut, hän kommentoi. Olen kuullut monen suomenkielisen sanovan samaa.

Hauskuuden lisäksi viro on myös kaunista. But don't take my word for it... let Tanal Padar convince you:

Kommentit

  1. Hello Liza! Loen juba mitu aastat Sinu imelist blogi ja see on mul tihti aidanud leevendada igatsust Londoni järele. Tore teada et Sinu juurteski peitub osake Eestimaad ja nüüd kutsud üles eesti keelt õppima.Ise olen elanud 7 viimast aastat Soomes, lähitulevikus tahaks tulla mõneks ajaks elama Londonisse, sellest huvi Londoni vastu. Edu Sulle ja blogile! Tervitades Katrin Soomest.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suur tanu kena ning innustava kommendi eest, Katrin! Kihvt, et mul on ka Eestist lugeja ning eriti kihtv on kuulda, et sa oled juba mitu aastat mu blogi lugenud :) Loodan, et ka edaspidi leiad siit midagi huvitavad! Kust Sa oled parit - kas Tallinnast voi kaugemalt? Kas on mingi teema, millest tahaksid rohgem lugeda? Tervitusi Londonist!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)