Rusetti ranteessa


Joulusta on reilu viikko aikaa, ja osa silloin saaduista lahjoista on ehtinyt tulla (brittistandardeilla) pitkän loman aikana hyvin tutuiksi. Poikaystävältäni saaman Tiziano Ferron paivakirjoista kootun kirjan luin jo ennen vuodenvaihdetta. Spartacuksen box setin katsoimme loppuun tänään (kaksi kautta reilussa viikossa – välillä mun pitää muistuttaa itselleni, ettemme elä Antiikin Roomassa, vaan ulkona odottaa vuoden 2015 Lontoo). Eikä varmasti tarvitse edes sanoa, että saamamme herkkukorit soimme jo Joulupyhien aikaan.


Osa lahjoista on kuitenkin sellaisia, että niiden käytto alkaa vasta arjen päästessä kunnolla käyntiin (eli huomenna. Yaiks!)


Sellainen on esimerkiksi tämä ihana kellosetti, jonka poikaystävä Joulupukki minulle toi.


Paketista paljastui yksi kello ja monta eriväristäa ranneketta, joita on helppo vaihdella asukokonaisuuden tai mielen mukaan.


Idea on mielestäni supersuloinen - ja allekirjoittaneen tapauksessa myos todella kätevä.


Minulla on nimittain monelle kapearanteiselle tuttu ongelma: ranteeseen sopivia kelloja on vaikea loytää.


Ei tämän kellosetin kanssa, koska sen voi sitoa juuri niin tiukaksi, kuin tarvitsee – ja mitä kapeampi ranne, sen suuremman rusetin nauhoista saa solmittua. J


Tykkäsin lahjasta niin paljon, että poikaystäväni päätti tilata minulle myos toisen setin samasta sarjasta. Nyt kelloja on siis kaksi ja rannekevaihtoehtoja yksi kuukauden jokaiselle tyopäivälle.


Tässä on vain yksi ongelma – en ole ainakaan vielä oppinut solmimaan kelloa ranteeseen. Rusetin tekeminen yhdellä kädellä on nimittäin yllättävän vaikeaa, kokeile vaikka. Ajattelin kuitenkin etsiä netistä aiheesta jonkun tutoriaalin, etten joudu joka aamu pyytämään poikaystävää sitomaan kelloani… vai olisiko teillä hyviä vinkkejä?

Kommentit

  1. Onpa hauska idea :) En olekaan tuollaista ennen nähnyt. Sori, ei oo vinkkejä muita kuin että poikkarin kädet avustamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin - mä olin aivan fiiliksissä nähdessäni tän! Onneksi T ei ole ainakaan tähän mennessä valittanut sen rusettivelvollisuuksista, kai ne vähän niinkuin kuuluu lahjaan, haha :P

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)