Viisi vinkkiä Primarkiin


<

Ciao! Tulin juuri kotiin shoppailureissulta Primarkista: alun perin mun oli tarkoitus mennä vain poikaystävän seuraksi, mutta loppujen lopuksi T päätyi ostamaan useamman jutun mulle kuin itselleen, hihi. Vaikka uusia vaatteita, esimerkiksi tämä kuvissa näkyvä toppi, on kiva saada, ja Primarkin huokeat hinnat sopivat myös budjettishoppailijalle, ei tunnelma ainakaan Marble Archin jättiliikkeessä useinkaan ole katossa. Kuvitelkaa itse – paljon jengiä heittelemässä vaatteita kasasta toiseen, henkareita lattialla, pitkät jonot, tönimistä… Tässä viisi vinkkiä siihen, miten Primarkissa voi tungoksesta huolimatta viihtyä.

1. Vältä ruuhka-aikoja
Ensin pitäisi vain tietää, mika ei olisi ruuhka-aikaa. Tänään me mentiin paikalle kolmelta, ja tungosta oli aika paljon, mutta kuitenkin vähemmän kuin esimerkiksi myöhemmin illalla tai viikonloppuna. En ole ikinä testannut liikettä ihan aamulla, mutta voisi kuvitella, että silloin käytävillä on väljempää.

2. Keep calm and carry on shopping 
Joo, osa kanssashoppailijoista on teroittanut kyynärpäänsä terävimmilleen ihan vain napatakseen itselle ne viimeiset viiden punnan leopardikuvioiset ballerinat koossa 38. Koska yksi vilkaisu sivulle, eteen tai taakse riittää paljastamaan, että samaisia ballerinoja on jäljellä vielä ainakin kuoseissa gepardi, tiikeri ja kotikissa, ei asiasta hermostuminen kannata. Mummoni, joka muistaa vielä hyvin, miten pitkään Neuvostoliitossa joutui jonottamaan mitä tahansa vaatetta (ja jossain vaiheessa jopa ruokaa), jaksaa aina ihmetellä, miten huonosti jotkut yltäkylläisyydessä elävät ihmiset viitsivätkin alennusmyynneissä käyttäytyä. Älä siis nolaa itseäsi repimällä kolmen punnan paitaa kassanaapurin ostoskorista. ;)

3. Tarkista, tarvitsetko perustuotteita
Primarkista saa pompuloita punnalla, toppeja kahdella ja perusballerinoja neljällä, eli vaatekaapin taydennys pienten perustarvikkeiden osalta on helppo ja halpa hoitaa täällä. Tokassa kerroksessa on aika kiva sisustusosio, josta saa esimerkiksi koristeita, tekstiilejä ja liinavaatteita. Ei Primark mikään Ikea ole, mutta edulliset hinnat kannattaa kayttaa hyodyksi.

4. Tee lista Ainakin Marble Archin Primark on sen verran laaja, että vilinän keskellä on helppo unohtaa, mitä tulikaan hakemaan. Listan avulla voi paitsi pitää mielessä, mitä onkaan etsimässä, myös välttää turhat heräteostokset. Jos haluaa. ;)

5. Tarkista laatu Mun mielestä Primarkin vaatteet ovat olleet hintaansa nähden ihan hyviä, mutta esimerkiksi poikaystäväni kengistä kului pohja loppuun todella nopeasti. Koska edullinen hinta ehkä Primarkissa korvaa laadun, kannattaa ennen korin kassalle kiikuttamista tarkistaa, ettei missään valitsemissaan tuotteissa ole jo valmiiksi joku helposti bongattava vika.
Tuleeko jollekin kokeneelle kauppahaille mieleen jotain muita saantoja, joiden noudattaminen tekee ostoksilla kaymisesta kivempaa? Hauskaa shoppailua! :)

Kommentit

 1. Tykkään Primarkista hirmuisesti juurikin sen halpuuden vuoksi :) Mutta Oxford St Primarkkia yritän vältellä aina viimeseen saakka - siel on aina järkyttävä ryysis ja kyynerpäämeininki!
  Multa löytyy just toppeja, tyynyjä, koruja ja alusvaatteita Primarkista jotka on säilynyt mainiosti hintaan nähden mut kenkiä en lähde sielt enää ostaa, siitä karsii vaan jalat :D

  VastaaPoista
 2. Lauraltakin tuli hyviä vinkkejä, olen tehnyt Primarkista vaan kerran jättiostokset (+ joskus saanut tuliaisia sieltä), mutta havainnot on juuri tuo että kenkiä ei kyllä kannata ostaa, mutta esim. topit ja miehen ostamat college-housut ovat säilyneet ihan mainioina.

  Lisävinkkini onkin, että kannattaa pukea päälle vaatteet, joiden päälle pystyy helposti sovittamaan esim. paitoja ilman että tarvitsee mennä sovituskoppiin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos hyvistä vinkeistä tytöt! Arvatkaapa vaan, ostettiinko mulle viime reissulla juurikin kengät :P No, kyseessä ei onneksi ole korkkarit ja hintakin on vain kuusi puntaa, eli eiköhän niillä jonkun aikaa tallustele. ;)

  VastaaPoista
 4. Muistan itsekin et Primark oli yksi suosikkikaupoistani Lontoossa. Siellä oli kieltämättä ryysis mutta hinta-laatu suhde kohdillaan!

  xxx
  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)