Ihanaakin ihanampi Venäjä

Venäjää voi rakastaa tai siitä voi olla tykkäämättä, mutta kuuluipa kumpaan ryhmään tahansa, Best of Russia 2011 -sivusto voi tarjota aiheeseen uuden näkökulman. Olen valinnut tähän postaukseen pienen valikoiman sivuston hienoja, mielenkiintoisia ja eri puolilta Venäjää otettuja valokuvia, mutta kannattaa klikata itsensä alkuperäislähteelle jos haluaa tarkastella venäläistä menoa laadukkaan valokuvataiteen/journalismin kautta.Mikä kuva oli suosikkinne? Oletteko käyneet joskus Venäjällä, ja houkuttaako maassa matkailu näiden kuvien näkemisen jälkeen?

Kommentit

 1. Ihan mielettömän makeita kuvia! En edes osaa valita lempparia..Mä kävin tossa viime vuonna Pietarissa ja samalla se oli eka vierailu Venäjälle. Eikä jää taatusti ainoaksi! Pietari on ihana!

  VastaaPoista
 2. Kolmas kuva on paras. Olisi kivaa päästä joskus käymään niissä paikoissa. Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 3. Btw, blogistani löytyy sinulle pieni haaste!

  VastaaPoista
 4. Laura: Oi Pietari ON ihana! Oon käynyt siellä ihan kunnolla (ei välilasku/pysähdys) neljästi, mutta kaupunki tarjoaa jotain uutta ihan joka kerta. Plus se on niin lähellä Suomea varsingin Allegro-junan ansiosta, että matkakaan ei käy pitkäksi.

  Kiitos megapaljon haasteesta, oon ihan mielettömän otettu!:)

  Angela: Mäkin haluaisin! Oon nimittäin käynyt ehkä parissa noissa kuvissa näkyvistä paikoista,suurin osa Venäjää on mulle ihan tuntematonta. Pitäisi lähteä kiertelemään vähän enemmän!!

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia! Nallukkakuvat ehkä kuitenkin nousivat suosikeikseni.
  Oon käyny pietarissa ja sitten solovetskin saarella ja tietty bussireitillä oli Kostamus ja Belomorski. Matkailua venäjällä rajoittaa kielitaidottomuus, kun olis vaan niin hienoa osata puhua sitä venäjää, eikä sönkkää englantia.. Mutta ehkä joskus se trans-siperia olis hienointa kokea :>

  VastaaPoista
 6. Mä en oo ite ollu noista sun mainitsemista paikoista kuin Pietarissa!! Hienosti reissattu siis :) Venäjän kielen taito on tietty hyödyllinen senkin takia, että venäläiset ei osaa enkkua niin hyvin kuin skandinaavit, mutta toisaalta ne jotka osaa yleensä puhuu sitä mielellään!

  Saako udella, olitko Venäjällä ihan turistireissulla vai jollain duuniretkelle vai vaihdossa vai? :) Oon aina tosi iloinen, kun ihmiset haluaa matkustaa itänaapuriin!

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia, olisi mukavaa joskus päästä Venäjällä käymään :)
  Toivottavasti työpaikan opintoretki toteutuu!

  xxx
  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. Hienoja kuvia, minä venäläinen ja tykään Venäjää.

  VastaaPoista
 9. Iha SIKA hienoja kuvia. Mä meen Pietariin ensi viikolla ekaa kertaa käymään! Oon niin innoissani etten kestä. Yksi maailman kulttuurrismpia kaupunkeja! upeaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa matkaa! Pietari on majesteetillinen :) Kuinka pitkään oot reissussa?

   Poista
 10. Ihan mielettömiä kuvia! Wow! Pakko päästä tänä vuonna tutkailemaan tuota isoa maata idässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin? :) Ja tuolla on mullekin niin monta uutta paikkaa, uskomaton maa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)