Kahdenlaista kilpajuoksua // RacingEn ole kovin hyvä juoksemaan.

Ehkä se johtuu kilpailuhengisyyden, ehkä urheilullisuuden puutteesta.. Tai ehkä molempien. Minusta on kyllä kiva käydä lenkillä - teoriassa. Mielessäni suunnittelen maratoneja, joihin tulevaisuudessa (hamassa sellaisessa) osallistun. Käytännössä alan yleensä hengästyä sekä turhautua jo parin kilometrin kohdalla, ja pisin yhtäjaksoinen matka, jonka olen ikinä juossut on 20km - aika kaukana maratonista siis :D.

Onneksi juoksukisoja järjestetään myös meille aloitteleville maratoonareille, ja viikonloppuna osallistun niistä yhteen. Kisamatka on vain 5km, ja sen voi tahtoessaan tai tarvittaessa kävellä tai vaikka tanssia. Harkitsen vakavissani viimeksi mainittua vaihtoehtoa... onneksi uudet, värikkäät urheiluvarusteet (ja Lontoon upeat maisemat) motivoivat harjoittelemaan ahkerasti! 

Viikonlopun kisasta kuitenkin lisää myohemmin, sillä tänään Briteissä on ohjelmassa vähän isomman sarjan kilpajuoksu, parlamenttivaalit. En valitettavasti saa äänestää, mutta lontoolaisena ja Englantiin muualta muuttaneelta immigranttina vaalit ovat minunkin kannaltani todella tärkeät - ehkä jopa Suomen eduskuntavaaleja tärkeämmät. Meillä ei tällä hetkellä toimi kotona netti, mutta toivottavasti saadaan illaksi vaalistudio pystyyn!

Aikooko kukaan muu seurata Britannian vaaleja?


I'm not much of a runner. I get tired easily and buy colourful training gear to try and motivate myself. Having said that, I've just signed up for a proper, organized run this weekend... 

I'm pretty excited about the race, but more on that later. Today all I can think about is the general election. As an immigrant, I don't get a vote and can only hope that those who do will use it responsibly... Did you vote? What are your plans for following the election coverage?

Kommentit

 1. Onko teillä jo toppikelit?!? Nimim. edelleen untuvatakki käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, ainakin juostessa! Tuu tanne, niin paaset eroon toppatakeista :P pusu!

   Poista
 2. Mä juoksin viime kesänä puolimaratonin, vaikka vielä kaksi vuotta sitten jaksoin hädin tuskin juosta kilometrin putkeen. Auttoi todella paljon se, että rupesin kuuntelemaan podcasteja ja erästä Yalen yliopiston luentosarjaa juoksiessani. Turhauduin ja juoksin liian kovaa, kun keskityin pelkästään juoksuun, mutta saadessani ajatuksen pois juoksusta hidastui vauhtikin sopivaksi, ja juoksukunto lähti nousuun. Suosittelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, nostan hattua - ihan mieleton suoritus! Podcastien kuuntelu on tosi hyva idea, kiitos paljon vinkista :) Missa muuten pidat puhelinta / mp3-laitetta lenkin ajan? Itsellani on niin iso kannykka, etta se ei hirvean helposti mahdu minkaan urheilutakin taskuun...

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)