Hasta la vista, blogilista!
Olen viime aikoina fiilistellyt runoutta, ja se on ilmeisesti inspiroinut tämän tekstin otsikointia. Tuloksena on ehkä blogihistorian hassuin headline, mutta kerrankos sitä.

Moni on varmaan huomannut, että suomalainen blogilistauspalvelu Blogilista (it does what it says on the tin) lopettaa toimintansa kesäkuun alussa - eli ensi viikolla!

Jos siis seuraat blogeja kyseisen palvelun kautta, muista lisätä suosikkisi tämän viikonlopun aikana selaimen muistiin - tai johonkin muuhun bloginseurauspalveluun.

Missä Liza in Londonia voi jatkossa seurata?

  • Monelle jo aiemmin tutussa Bloglovinissa, josta löytää myös kansainvälisiä blogeja.
  • Uudessa suomalaisessa Blogipolku-palvelussa, jota päätin monen muun bloggaajan tavoin kokeilla ja jonka käyttöä itsekin vasta opettelen. 
  • Sosiaalisessa mediassa! 

Oi kyllä - päätin vihdoin perustaa blogille omat fb-sivut. Pääset tykkäämään niistä täällä. Uusien postausten lisäksi tarkoituksena on jakaa sivuilla myös minipäivityksiä ja linkkivinkkejä.Facebookin lisäksi avasin uuden blogitilin myös Instagramiin, johon olisi tarkoitus jakaa tuokio- ja tunnelmakuvia Lontoosta ja matkoilta epäsäännöllisen säännöllisesti (=kun muistan) :).

Siinäpä se! Puuttuuko listalta joku palvelu, johon ehdottomasti kannattaisi rekisteröityä? Mitä kautta seuraat blogeja mieluiten?

This post is mainly of interest to my Finnish readers (it's about the closure of our local blog listing service), but did you know that you can follow LizainLondon on BloglovinInstagram, or our  (brand new!) Facebook page? :) Let me know what you think & if there are any platforms that we're missing!

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)