Sunnuntaivieras

Aina silloin tällöin pihaltamme kuuluu pientä, suloista miaukunaa ja pian sisälle pelmahtaa pikkuinen vieras - naapurin ihana katti. Niin tänäänkin. Kisun ilmoittaessaan vierailustaan ryntäämme aina kilpaa ovelle valmiina halailemaan ja ruokkimaan sitä ja varmistamaan sen viihtyvyyden. Ja kun vieras näyttää näin suloiselta, kuka voisikaan olla huono isäntä? :)


Kommentit

 1. Moi,
  kiva kun vinkkasit tästä blogista vanhassa blogissasi, osasin sitä kautta tänne :). Mielenkiintoista lukea elämästäsi Lontoossa, ainakaan ihan pikaselailulla en huomannut, mitä opiskelet tai opiskelit Suomessa, olisi kiva kuulla niistäkin lisää jos mahdollista :).

  VastaaPoista
 2. Hei Tessa! Kiva kuulla susta :) Kävin lueskelemassa sun matkablogia - aivan upeaa, että kiersitte Jenkkejä autolla! Meillä olisi poikaystävän kanssa samansuuntaisia matkasuunnitelmia, mutta kummallakaan ei ole ajokorttia, mikä voi muodostua haasteeksi ;) Suomessa opiskelin viestintää, josta mulla on jo kandin paperit, mutta tarkoituksena olisi myös tehdä maisterin tutkinto siellä, eli olisin sitten tuplamaisteri, mutta koska alat ovat keskenään niin erilaiset, uskon, että kummastakin tutkinnosta on hyötyä. :)

  VastaaPoista
 3. Hei, hienoa, kuulostaa tosi hyvältä tuo opiskelusuunnitelma! No, teidän pitää vaan yhdistää roadtrip -intonne jonkun (ajokortillisen ;)) pariskunnan kanssa tai sitten käyttää niitä greyhound -busseja, olisi varmasti hienoa sekin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)