Ohoi!


Hei ja terveisiä keväisestä Lontoosta! Rupesin nauramaan ääneen kun astuin eilen Britteihin palattuani ulos metrosta ja tajusin, miten lämmintä tänne oli yhdessä pitkässä viikonlopussa ehtinyt tulla. Kirsikkapuutkin ovat taas kukassaan, ja ilmassa tuntuu jo lupaus kesästä.

Niin ihania kun nämä lämpimämmät säät ovatkin, en olisi (taas kerran) millään halunnut lähteä Suomesta. Pääsiäinen on meille ortodokseille vuoden suurin juhla, joten oli aivan ihanaa saada viettää se parhaassa seurassa ja juhlia kunnolla. Olen nukkunut viikonlopun aikana ehkä kolme tuntia per yo, yleensä sieltä aamuseiskasta aamukymmeneen. Vanhan vitsin mukaisesti tarvitsisin nyt lomaa lomasta toipumiseen... samalla patterini ovat kuitenkin onnistuneen loman jäljiltä täynnä virtaa. Ja hei, näyttäytyihan se aurinkokin: vaikka vielä launataina satoi räntää (vai oliko se lunta?). olisin jo maanantaina tyttojen kanssa terassilla istuessani tarvinnut aurinkolaseja! :)


Miten te vietitte Pääsiäistä?


Kristus nousi kuolleista! Totisesti nousi!

Kommentit

 1. Voin vain kuvitella, kuinka upeilta kirsikkapuut näyttävät siellä täydessä kukkaloistossaan! :) Minä vietin pääsiäistä kahden kissan kanssa, toinen oli hoitokissa ja toinen oma. :) Söin suklaamunia ja juhlin kevättä ja heräävää luontoa. Pääsiäinen on suuri ilon juhla kristityille ja mielestäni on aina hienoa, että ihmisillä on aihetta iloon ja juhlaan, vaikken itse olekaan uskovainen. :) Söittekö paljon pääsiäisherkkuja, mistä tykkäsit eniten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirsikkapuut ovat aivan käsittämättömän kauniita! Siksi mulla on sellainen bannerissakin, haha! Parina keväänä olen tehnyt kirsikkapuista myös oman postauksena, ja tarkoituksena olisi jatkaa samalla linjalla tänäkin vuonna :)

   Kyllä, herkut maistui! Mun ehdoton suosikki pääsiäisherkuista on Pasha, jota en ole ainakaan itse edes bongannut brittien hyllyiltä, joten sillä tuli herkuteltua koko loma. Suklaamunatkin on kyllä hyviä! :)

   Kiitos paljon tosi kivasta kommentista!

   Poista
  2. Oi, minäkin tykkään kyllä pashasta, varsinkin äidin tekemästä! :)

   Poista
  3. Ei ihmekään, se on niiin hyvää! Mun on kyllä pakko löytää täältä Briteistä joku kauppa, jossa sitä myytäisiin...

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)