This is London

Hyvää iltaa Lontoosta! Olen ollut täällä tänään täsmälleen kuukauden, ja pari tuntia sitten keksin, että kännykän netin voi myös yhdistää tietokoneeseen: mullistava keksintö mahdollistaa paitsi bloggaamisen, myös mm. sähköposteihin ja facebookviesteihin vastaamisen myös yliopiston tietokoneluokkien ulkopuolella. Better late than never, ain't it?

Suurkaupungin hektinen tahti on tehnyt musta harvinaisen laiskan myös käyttämään kunnon kameraa ja olenkin napsinut otoksia lähinnä kännykällä, minkä taas huomaa kuvien laadusta. Kännykuvissa on kuitenkin niiden onnistuessa oma hauska fiiliksensä. Ja vaikka alla oleva valikoima kolmen ekan Lontoossa vietetyn kuukauden aikana napsittuja kuvia ei ehkä teknisesti erotukaan edukseen, on sen selailu hauska tapa virkistää muistia!

1. Kävelyllä Southbankilla viikko sitten perjantaina, näkymät The Cityyn.
2. Ekalla viikolla menossa risteilybileisiin.. ja maisemat oli aika huikeat.
3. Vaikka Lontoossa stereotypiiden mukaan sataa aina, ei oikeasti syksyisiä päiviä ole tähän kuukauteen mahtunut kuin vasta muutama. Kuva otettu hostellin ovelta.
4. Meidän yliopiston päärakennus, how cool is that?
5. Lisää stereotypioita.
6. Päivä, jolloin muutimme asuntoomme, oli kesäisen kuuma, joten hotellihuoneen luovuttamisen ja vuokrasopimuksen allekirjoittamisen välillä vietimme viisi tuntia kaikkine tavaroinemme Russel Squarella.
7. Kahvilassa yliopiston lähellä.


Kommentit