Video: Aurinkoinen päivä Lontoon parhaassa puistossaKävimme sunnuntaina ottamassa aurinkoa nauttimassa auringosta Lontoon isoimmassa puistossa. Käyskentelimme ympäriinsä keväisestä tunnelmasta iloiten ja eläinten leikkejä seuraten monen tunnin ajan. Päätin kuvata seikkailuistamme parin minuutin pätkän myös blogiini. 

Hampstead Heath on yksi mun lempipaikoista koko kaupungissa. Se sijaitsee aivan lähellä Lontoon keskustaa, mutta näyttää ja tuntuu maaseudulta. Sellaiselta maaseudulta, josta on vain viiden minuutin metromatka kaupungin vilinään. Lenkkeilyn, piknikkien, lukemisen, rusketusrajojen hankinnan ja maisemien ihailun lisäksi puisto soveltuu täydellisesti söpöjen eläinten bongailuun - mutta varoituksen sana, koirakuume on taattu. Me likey. Entä mitä pidätte te - ovatko blogivideot yay vai nay?

Muuten - viime viikon Time Out -lehdessä julkaistiin runo, jonka räppäri Doc Brown oli kirjoittanut Lontoon kunniaksi. Se sisälsi seuraavat riimit:

Eight million, some native, some immigrant
Attracted to the fact that possibilities are infinite
It's no coincidence, drawn together like a magnet
Moaned about by old bigots - and sad gits
See the beauty in these grey brick kids
And believe Hampstead Heath is my Lake District
That's a park and a half, it was more than enough
Beaches, villages, I get bored of the stuff...
LDN... I could never get enough.


Kommentit

 1. Jee tää oli tosi kiva! Tykkäsin! Lisää näitä :P "Sekalampi" kuulostaa muuten erittäin hauskalta sanalta, mä en itseasiassa ollut tiennyt että Hampstead Heathin lammista osa on eroteltu mies- ja naisuimareille...!

  Loving those lyrics too, pitää googlata! Tuli ihan vähän jopa taas Lontoo-ikävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! Pitääkin julkaista säännöllisesti näitä videoita tai ehkä Lontoolaisten räppäreiden lyriikoita jos ne saa sussa ton reaktion aikaan etkä ihan unohda Lontoota siellä Bairesin lämmössä! ;)

   Ja joo, britit tuntuu rakastavan sukupuolisegregaatiota.. yritettiin mennä T:n kanssa perjantaina kylpylään, mutta ei päästy, koska se oli silloin avoinna vain naisille, toisena päivänä vain miehille, ja vain muutama päivä viikossa oli sellainen, jolloin pariskunnat pysty menee yhdessä..

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! Thanks for taking the time to comment! :)