Welcome back!

Ciao, ja tervetuloa takaisin Liza in Londonin blogger editioniin! Halusin tulla huikkaamaan tänne muutaman sanasen jo nyt, vaikka kuten varmasti huomaatte, sivusto on vielä hyvin keskeneräinen. Blogimuutto ei ole ihan niin yksinkertaista, kuin voisi kuvitella. 

Tämänhetkisestä hyvin... hmmmm... yksinkertaisesta blogipohjasta huolimatta on kivaa palata takaisin Bloggeriin. Niin hauskaa kuin matkabloggailu onkin, en halua kuitenkaan rajoittaa blogini aihealueita ainoastaan turismiin, ja niin hienoa kuin olikin päästä kokeilemaan, millaista portaalin alla bloggaaminen on, sopii itsenäisenä ja ennen kaikkea epäkaupallisena harrastelijabloggaaja kirjoittelu minulle ainakin tällä hetkellä parhaiten.

Sivusto on siis edelleen under construction (= leikin viela vahan aikaa bloggerin muokkaa mallia -nappuloilla), mutta tarkoitus olisi saada tekniset asiat hoidettua nopeasti alta pois, jotta pääsen taas pian keskittymään siihen olennaiseen - kirjoittamiseen. Jos sinulla on vinkkejä tai toivomuksia blogin ulkoasun suhteen, bring them on. Tämä on myos hyvä hetki esittää postaustoiveita - mut saa kommenttilaatikon lisaksi kiinni lizainlondon @ gmail.com -osoitteesta (välit pois välistä!). 

Palataan pian!
Kommentit