See you later, alligator.. uudessa osoitteessa!Kävin ensimmäistä kertaa Lontoossa kahdeksanvuotiaana. Ihastuin koko pakettiin: punaisiin postilaatikoihin, ystävällisiin ihmisiin, mukaansatempaaviin musikaaleihin, British Museumin egyptiläisiin kokoelmiin ja vahakabinetin kirjallisuushuoneeseen, jossa pääsin poseeraamaan senaikaisten lempikirjailijoitteni, Charles Dickensin ja Mark Twainin kanssa.

Olin toki innoissani myös siitä, että pääsin harjoittelemaan englantia. Yritin matkia brittiääntämystä ja toistelin kirjoista lukemiani fraaseja, joista jostain syystä suosikikseni nousi See you later, alligator... in a while, crocodile!

Ihastus on kantanut 20 vuoden päähän,  enkä voinut vastustaa kiusausta otsikoida blogimuutosta kertovaa postausta vanhalla suosikkifraasillani.

Blogi on siis muuttanut uuteen osoitteeseen ja vaihtanut matkan varrella myös nimeään (Liza in London ei tuntunut täysin sopivalta nyt kun asun Lontoon lisäksi myös Amsterdamissa :D). Uudessa blogissa olen myös toteuttanut pitkäaikaisen haaveeni monikielisestä bloggaamisesta - tästä lähtien suomen- ja englanninkieliset postaukset löytyvät omilta sivuiltaan. 

Kiitos Liza in Londonille ja erityisesti lukijoille näistä kuudesta vuodesta. Bloggaaminen on tuonut mukanaan harrastamisen iloa, vertaistukea, hauskoja kokemuksia ja paljon uusia tuttuja, joista osasta on muodostunut pitkäaikaisia ystäviä. 

Tarkoitus on jatkaa uudellakin alustalla matkoista,  opiskeluista, Lontoosta ja ulkosuomalaisuudesta kirjoittamista, vain vähän säännöllisempään tahtiin. Tähän mennessä olen kirjoittanut siellä mm. Pariisin parhaista salaisista nähtävyyksistä, Prahaan tekemästäni pikapyrähdyksestä, harvinaisen kiireisestä syyskuusta (englanniksi) sekä kymmenvuotismatkastamme Kreikan Kosille.

Muista siis bookmarkata uusi osoite:


Toivottavasti nähdään siellä!

Ps. Blogin lisäksi kuulumisia voi edelleen seurata myös Instagramissa ja Facebookissa. Uusi osoite päivittyy pian myös Blogloviniin.

Kommentit